• 0405187559
  • info@trofee.fi
  • 0405187559
  • 0405187559
  • info@trofee.fi
  • 0405187559

Pulsar Thermion 2 XQ50 Pro - Lämpökiikaritähtäin

2 990,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Pulsar Thermion 2 XQ50 Pro - Lämpökiikaritähtäin


Klassinen muotoilu. Helppo kiinnitys standardikokoisille 30 mm tähtäinrenkaille

Rungon muotoilu on klassisen optisen päivätähtäimen kaltainen ja siksi se sopii luontevasti minkä tahansa kiväärin kumppaniksi. Thermion 2 XQ50 Pro:n käytön on tarkoitus olla erityisen helppoa, ja se asentuu tavallisille 30 mm tähtäinrenkaille. Asennus ei vaadi erillisiä työkaluja tai lisävarusteita.

Todella herkkä lämpökuvakenno

Lämpökuvakenno, jonka NETD-arvo on alle 25 mK (0,025 °C), takaa täydellisen yksityiskohtien erottumisen jopa rankimmissa sääolosuhteissa, jolloin lämpökontrasti on matala. Vähäisimmätkin lämpötilanvaihtelut erottuvat selkästi niin sateessa, sumussa tai kylminä aamuina, jolloin olossuhteet lämpökuvaukselle ovat haasteellisimmillaan.

Voimakas F1.0 linssi

Iso ja nopea-aukkoinen, germanium-pinnoitettu linssi pitää lämpökuva hyvänä ja yksityiskohtaisena ja kohinan vähäisenä myös matalimmilla säteilytasoilla.

Jopa 1800 m havaintoetäisyys

Korkealaatuinen F1.0 etulinssi yhdessä huippuluokan lämpökuvakennon kanssa takaa ennennäkemättömän 1800 m havaintoetäisyyden jopa pilkkopimeässä.

Jopa 10 tunnin akkukesto yhdellä latauksella

Thermion 2 XQ50 Pro:ssa on uniikki kaksoisakkujärjestelmä, johon kuuluu sekä sisäinen että ulkoinen akku. Ulkoinen lisäakku pidentää toiminta-aikaa ja on vaihdettavissa muutamassa sekunnissa.

Nivoutuu yhteen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Stream Vision 2 -sovellus.

Sisäinen Wi-Fi-moduli toimii langattomasti Android- ja iOS-älypuhelinten ja -taulutietokoneiden kanssa ilmaisen Stream Vision 2 -sovelluksen avulla. . Älypuhelin avaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia lämpökiikarien kanssa, kuten laiteohjelmiston langaton päivitys, kuvien siirto, videon suoratoisto nettiin, laitteen toimintojen kauko-ohjaus jne.
Stream Vision 2-sovelluksen rekisteröineet käyttäjät saavat ilmaisen pilvitallennustilan, jonne he voivat tallentaa laitteellaan otettua materiaalia.

Rekyylinkestävyys jopa .375 H&H, 12-kaliiperinen ja 9.3x64

Jopa 6000 joulen (J) rekyylinkestävyys takaa käytettävyyden jopa suurikaliiperisilla .375 H&H, 12-kaliiperisilla ja 9.3x64 ammuksilla.

Vaihdeltava suurennosteho

Thermion 2 XQ50 Pro:n perussuurennostehoa voidaan kasvattaa digitaalizoomilla. Suurennosta voidaan muuttaa 3 x pykälin tai portaattomasti, millä saavutetaan kuhunkin tilanteeseen sopivin näkyvyys.

Parannettu wi-fi-yhteys, tuki sekä 2,4 että 5 GHz taajuuksille

Thermion 2 -kiikaritähtäimesi tukee sekä vanhempaa 2,4 GHz että uutta 5 GHz taajuuskaistaa – sen yhdistäminen älylaitteeseesi on todella vaivatonta. Nopeampi 5 GHz taajuuskaista mahdollistaa entistä sujuvamman ja vakaamman tiedonsiirron ja vähentää langattoman yhteyden alttiutta häiriöille, mikä parantaa lämpökamerasi tuottavuutta ja tekee sen käytöstä älylaitteen kumppanina entistä miellyttävämpää.

Viisi ammuntaprofiilia / 50 kohdistusetäisyyttä

Kohdistusasetukset (= nollausasetukset) tallennetaan ammuntaprofiileihin. Thermion 2 XQ50 Pro:n muistiin voi tallentaa jopa viisi eri ammuntaprofiilia erilaisia aseita ja ammuksia varten. Joka profiilissa voi olla kymmenen eri nollausetäisyyttä.

Video- ja valokuvatallennus

Pidä parhaat katselukokemuksesi tallessa ja jaa ne ystäviesi ja metsästyskavereidesi kanssa. Voit tallentaa kiinnostavan hetken tai aloittaa videotallennuksen yhdellä napin painalluksella. Laitteen sisäiseen 16 gigatavun muistiin voi tallentaa tuntikausia videota ja tuhansittain valokuvia.

Huipputarkka tähtäys Kuva kuvassa -tilassa (PiP).

Kuva kuvassa -toiminnon (PiP) näyttö vie vain 10% kuva-alasta, joten näkökenttä ei häiriinny kahdesta yhtäaikaisesta kuvasta huolimatta. Tähtäysalue näkyy suurennettuna ruudun ylälaidassa ja sen ympärillä koko kuva-alue – tilanne on täydellisesti ja jatkuvasti hallinnassasi.

Kymmenen erilaista tähtäinkuvavaihtoehtoa yhdeksässä eri väritilassa

Sähköinen tähtäinkuva näkyy aina samalla polttotasolla kohteen kanssa. Thermion-kiikaritähtäimesi muistiin voi tallentaa kymmenen erilaista tähtäinkuva-asetusta (suora osuma, ballistinen, skaalautuva ja tavanomainen), kaikki saatavilla yhdessä eri värissä.

8 väripalettia

Kahdeksan eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä erilaisissa olosuhteissa, jolloin voit valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteeseen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

Suurikontrastinen HD AMOLED -näyttö

Uuden 1024x768 pikselin HD AMOLED -näytön värintoisto on entistä parempaa, se säästää virtaa, on suurikontrastinen ja nopeasti reagoiva sekä tuottaa kirkkaita ja sulavia kuvia myös liikkuessasi kylmässä ulkoilmassa.

Täysin vedenpitävä runko (IPX7)

Tuli kyseeseen sitten rankkasade, lumimyrsky tai muu kostuminen, PULSAR-kiikaritähtäimien IPX7-vesitiiviysluokitus takaa, ettei laite petä märimmilläkään keleillä! Ne kestävät jopa upottamisen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Ominaisuudet

Objektiivin linssi:F50/1.0

Suurennos:3-12x

Suurin havainnointietäisyys (m):1800

Silmäsuojan pituus (mm):50

Tähtäinkuvan tyyppi:Vaihdettavat sähköiset tähtäinkuvat

Näkökenttä, vaaka x pysty (astetta):7,5/13,1

Lämpökuvakennon tarkkuus (pikseliä):384 x 288 @ 17 µm (NETD <25 mK)

Lämpökuvakennon tyyppi: Jäähdyttämätön

Näytön tyyppi / tarkkuus (pikseliä):AMOLED 1024х768NETD, mK< 25Virkistystaajuus, (Hz):50

Pikselikoko (µm):17

Asekiinnikkeet: Tavalliset 30 mm päivätähtäinrenkaat

Naksautusalueen koko V/P, mm @ 100 m:13 – 3х 6,5 – 6х 3,25 – 12х / 2600/2600

Sisäinen muisti, Gt:16

Käyttöjännite:3,7 V

Ulkoinen virtalähde (V):USB type С (5V)

Kapasiteetti (mAh): 4900

Suojaustaso (IP-luokitus): IPX7

Suurin rekyylinkestävyys (joulea, J): 6000

Käyttölämpötila (°C):-25 ... +50

Akkutyyppi:АPS2Akun kesto (h):10

Esiladattujen ristikkojen määrä:10

Tuettu sovellus:Stream Vision 2

Kamera Valokuvan resoluutio (pikseliä):1024x768Video- / valokuvaformaatti:.jpg / .mp4Videon tarkkuus:1024x768

Wi-Fi -kanavaTaajuus:2,4 / 5 GHzS

(pituus x leveys x korkeus) (mm): 420x78.5x94.5

Rungon materiaali: Alumiiniseos

Paino (kg): 0,97

Takuu: 3 vuotta

Oheistarvikkeet

Kantolaukku: Kyllä

Puhdistusliina: Kyllä

Akkulaturi verkkovirtasovittimella:Kyllä

Käyttöopas:Kyllä