• 0405187559
  • info@trofee.fi
  • 0405187559
  • 0405187559
  • info@trofee.fi
  • 0405187559

Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro - Lämpökiikaritähtäin

3 490,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro - Lämpökiikaritähtäin


Maailman ensimmäinen lämpökiikaritähtäin klassisella muotoilulla ja laseretäisyysmittarilla
Laseretäisyysmittari sulautuu saumattomasti kiikaritähtäimen solakkaan 30 mm runkoputkeen. Laseretäisyysmittari ei vie paljon tilaa, ja sekä sen lähetin että vastaanotin toimivat samassa optisessa kanavassa. Suurin mittausetäisyys on 800 metriä – Thermion 2 LRF XQ50 Pro antaa loistavan etäisyyden tunnun ja tarkkuuden, jolla osut kaukaisempiinkin maaleihin.

Tarkka ja herkkä lämpökuvakenno, 384 x 288 pikseliä 17 µm pikselivälillä
Terävä, voimakaskontrastinen lämpökuva helpottaa eläinten ja niiden ruumiinosien tunnistamista ja erotat jopa pienimmät yksityiskohdat kuten oksat, lehdet ja maaston muodot.

Ennennäkemättömän herkkä lämpökuvakenno

Lämpökuvakenno, jonka NETD-arvo on alle 25 mK (0,025 °C), takaa täydellisen yksityiskohtien erottumisen jopa rankimmissa sääolosuhteissa, jolloin lämpökontrasti on matala. Vähäisimmätkin lämpötilanvaihtelut erottuvat selkästi niin sateessa, sumussa tai kylminä aamuina, jolloin olosuhteet lämpökuvaukselle ovat haasteellisimmillaan.

Nopea-aukkoinen F50/1.0 linssi

Optiikan laadulla on suuri merkitys lämpökiikaritähtäimen suorituskykyyn, jotta kuvan laatu pysyy hyvänä myös matalimmilla säteilytasoilla. Thermion 2 LRF XQ50 Pro:n iso ja nopea-aukkoinen (F50/1.0) etulinssi tehostaa tarkkailukykyäsi äärimmilleen. Thermion 2 LRF XQ50 Pro antaa käyttäjilleen parasta laatua, tarkan ja suurikontrastisen ja paljon kertovan kuvan joka kerta, jopa sateessa ja sumussa, jolloin tarkastellun ympäristön lämpökontrasti on alhaisimmillaan.

Pitkä, jopa 1800 m havaintoetäisyys
Voimakas, pitkälle erottava F50/1.0 objektiivin linssi yhdessä herkän 384 x 288 @17 µm lämpökuvakennon kanssa tuottaa poikkeukselliset havainnointiominaisuudet. Tavanomainen 1,8-metrinen kohde erottuu jopa 1800 metrin etäisyydeltä pilkkopimeässä.

Jopa 10 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella
Thermion 2 LRF XQ50 Pro saa virtansa kahdesta ladattavasta akusta: siinä on yksi sisäinen, 4,9 Ah ladattava akku ja sen mukana toimitetaan myös vaihdettava 2 Ah akku. Yksi lataus takaa jopa 10 tunnin akkukeston, mikä riittää hyvin koko yön kestävälle metsästysreissullekin. Vaihdettavan akun muotoilu helpottaa akun laittamista paikalleen, joten tyhjän akun vaihtaminen ladattuun hoituu ennätysnopeasti ja sysipimeässä pelkältä käsituntumalta.

Tarkka, molempikätinen linssin tarkennus
Objektiivin linssissä on sisäinen tarkennusmekanismi, joka tuottaa selkeän ja terävän kuvan miltä tahansa etäisyydeltä. Sekä objektiivin oikealla että vasemmalla puolella on ergonomiset tarkennuspyörät, mikä helpottaa tarkentamista kätisyydestäsi riippumatta.

Muunneltava suurennosteho 3x–12x
Thermion 2 LRF XQ50 Pro:n perussuurennostehoa voidaan kasvattaa jopa nelinkertaiseksi 3x–12x välillä. Suurennosta voidaan muuttaa 3 x pykälin tai portaattomasti, millä saavutetaan kuhunkin tilanteeseen sopivin näkyvyys.

Huipputarkka tähtäys Kuva kuvassa -tilassa (PiP)
Kuva kuvassa -tilassa (PiP) saat nollattua kiikaritähtäimesi äärimmäisen tarkasti. Kuva kuvassa -toiminnon näyttö vie vain 10% kuva-alasta, joten näkökenttä ei häiriinny kahdesta yhtäaikaisesta kuvasta huolimatta. Tähtäysalue näkyy suurennettuna ruudun ylälaidassa ja sen ympärillä koko kuva-alue – tilanne on täydellisesti ja jatkuvasti hallinnassasi.

Viisi yksilöllistä ammuntaprofiilia / 50 nollausetäisyyttä
Nollausasetukset tallennetaan ammuntaprofiileihin. Thermion 2 LRF XQ50 Pro:n muistiin voi tallentaa jopa viisi eri ammuntaprofiilia erilaisia aseita ja ammuksia varten. Joka profiilissa voi olla kymmenen eri nollausetäisyyttä.

Kymmenen erilaisen tähtäinkuvan valikoima yhdeksän eri värisenä
Sähköinen tähtäinkuva näkyy aina samalla polttotasolla kohteen kanssa. Uuden Thermion 2 LRF XQ50 Pro:n muistiin voi tallentaa kymmenen erilaista tähtäinkuva-asetusta (suora osuma, ballistinen, skaalautuva ja tavanomainen), kaikki saatavilla yhdeksässä eri värissä.

Helppo asennus 30 mm päivätähtäinrenkaille
Uudessa Thermion 2 LRF XQ50 Pro:ssa on mihin tahansa metsästysaseeseen sopiva, tuttu muotoilu. Ulkoa päin kiikaritähtäin muistuttaa tavanomaista, 30 mm runkoputkella varustettua päivätähtäintä. Digexin asennus kivääriisi ei siis vaadi erityisiä työkaluja tai lisävarusteita, vaan voit hyödyntää tuttua, hyväksi havaittua ratkaisua.

Pikakäynnistys
Thermion 2 LRF XQ50 Pro käynnistyy jo kolmen sekunnin kuluessa virtapainikkeen painalluksesta ja on heti käyttövalmis.

Täysin vedenpitävä (IPX7)
Tuli kyseeseen sitten rankkasade, lumimyrsky tai muu kostuminen, Thermion 2 LRF XQ50 Pro:n IPX7-vesitiiviysluokitus takaa, ettei laite petä märimmilläkään keleillä! Laite kestää jopa upottamisen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Suuri rekyylinkestävyys: 12-kaliiperinen, 9.3x64 ja 375H&H
Thermion 2 LRF XQ50 Pro -lämpökiikaritähtäimillä on hyvä rekyylinkestävyys, mikä sallii niiden käytön niin suurikaliiperisten, rihlattujen metsästyskiväärien kuten 9.3х64, .30-06, .300, .375. jne. kuin rihlaamattomienkin (so. sileäpiippuisten) tai ilma-aseiden kanssa.

Laaja käyttölämpötila-alue -25°C ... +50°C
Thermion 2 LRF XQ50 Pro -kiikaritähtäimet toimivat luotettavasti myös kovalla pakkasella (jopa -25°C) tai polttavassa helteessä (+50°C). Pakkasenkestävä AMOLED-näyttö päivittyy silmänräpäyksessä ja varmistaa kuvan pysymisen terävänä ja sulavana myös, kun seuraat nopeasti liikkuvia kohteita.

Suurikontrastinen HD AMOLED -näyttö
Uuden 1024x768 pikselin HD AMOLED -näytön värintoisto on entistä parempaa, se säästää virtaa, kuva on suurikontrastinen ja vasteaika lyhyt ja se tuottaa kitkkaan ja sulavan kuvan myös liikkuessasi hyisessä ulkoilmassa.

Kahdeksan väripalettia
Kahdeksan eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä erilaisissa olosuhteissa, jolloin voit valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteeseen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

Laajakulmainen okulaari mukavaan katseluun
29,5° näkökentän tarjoava laajakulmaokulaari takaa yhdessä HD AMOLED -näytön kanssa miellyttävän katselukokemuksen. Tähtäimen okulaarin kuva on täydellinen eikä se kärsi avaimenreikäefektistä. Thermion 2 LRF XQ50 Pro:n kuvan katselu ei uuvuta silmiäsi, vaan voit täysin keskittyä metsästykseen.

Sisäinen valokuva- ja videotallennin
Pidä parhaat katselukokemuksesi tallessa ja jaa ne ystäviesi ja metsästyskavereidesi kanssa. Voit tallentaa kiinnostavan hetken tai aloittaa videotallennuksen yhdellä napin painalluksella. Laitteen sisäiseen 16 gigatavun muistiin voi tallentaa tuntikausia videota ja tuhansittain valokuvia.

Stream Vision 2. Nivoutuu yhteen iOS- ja Android-laitteiden kanssa
Sisäinen Wi-Fi-moduli toimii langattomasti Android- ja iOS-älypuhelinten ja muiden mobiililaitteiden kanssa kanssa ilmaisen Stream Vision 2 -sovelluksen kautta. Tämä avaa uusia, jänniä mahdollisuuksia käyttää laitettasi: voit mm. päivittää laiteohjelmiston langattomasti, siirtää tosiaikaisesti kuvia älylaitteellesi, kauko-ohjata laitteesi digitaalisia toimintoja, jne. Sovelluksen rekisteröineet käyttäjät saavat ilmaisen pilvitallennustilan, jonne he voivat tallentaa pimeänäkö- tai lämpökuvauslaitteellaan otettua materiaalia.

Optiset ominaisuudet

Objektiivin linssi:F50/1.0

Suurennos:3-12x

Suurin havainnointietäisyys (m):1800

Silmäsuojan pituus (mm):50

Tähtäinkuvan tyyppi:Vaihdettavat sähköiset tähtäinkuvat

Näkökenttä, vaaka x pysty (astetta):7,5/13,1

Lämpökuvakenno:

Lämpökuvakennon tarkkuus (pikseliä):384 x 288 @ 17 µm (NETD <25 mK)

Lämpökuvakennon tyyppi:Jäähdyttämätön
Näytön tyyppi / tarkkuus (pikseliä):AMOLED 1024х768NETD, mK< 25Virkistystaajuus, (Hz):50

Pikselikoko (µm):17

Toiminnalliset ominaisuudet

Asekiinnikkeet:Tavalliset 30 mm päivätähtäinrenkaatNaksautusalueen koko V/P, mm @ 100 m:13 – 3х 6,5 – 6х 3,25 – 12х / 2600/2600Sisäinen muisti, Gt:16Käyttöjännite:3,7 VUlkoinen virtalähde (V):USB type С (5V)Kapasiteetti (mAh):4900Suojaustaso (IP-luokitus):IPX7Suurin rekyylinkestävyys (joulea, J):6000Käyttölämpötila (°C):-25 ... +50Akkutyyppi:АPS2Akun kesto (h):10Esiladattujen ristikkojen määrä:10Tuettu sovellus:Stream Vision 2KameraValokuvan resoluutio (pikseliä):1024x768Video- / valokuvaformaatti:.jpg / .mp4Videon tarkkuus:1024x768Wi-Fi -kanavaTaajuus:2,4 / 5 GHzStandardi:IEEE 802.11 b/g/n/acYleistäMitat (pituus x leveys x korkeus) (mm):420x78.5x94.5Rungon materiaali:AlumiiniseosPaino (kg):0,97Takuu:3 vuottaOheistarvikkeetKantolaukku:KylläPuhdistusliina:KylläAkkulaturi verkkovirtasovittimella:KylläKäyttöopas:Kyllä