• 0405187559
  • info@trofee.fi
  • 0405187559
  • 0405187559
  • info@trofee.fi
  • 0405187559

Pulsar Axion XM30F - Lämpökamera

OVH1 290,00 €
0 %
1 290,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Pulsar Axion XM30F - Lämpökamera

• Taskukokoinen ja höyhenenkevyt

• Jopa 1300 metrin havaintoetäisyys

• Akunkesto 7 h

Taskukokoinen ja höyhenenkevyt
Axion XM30 -lämpökamera mahtuu pieneenkin tilaan ja kulkevat mukanasi vaikka taskunpohjalla. Se painaa alle 250 grammaa! Se on siis täydellinen kaveri niin metsästys- kuin turistimatkallekin. Laitetta on helppoa pidellä ja käyttää riippumatta omistajansa vasen- tai oikeakätisyydestä, koska muotoilu on symmetrinen ja ohjauspainikkeet sijoitettu järkevästi laitteen päälle.

Jopa 1300 metrin havaintoetäisyys

Axion XM30F-lämpökameralla näet kauas, vaikka laite onkin pikkuruinen ja mahtuu rintataskuun. Axionin llinssien valmistuksessa käytetty prosessi on hyvin tarkka, minkä seurauksena sen herkän lämpökuvakennon (12 mikronin pikseliväli) kuva on todella selkeä ja yksityiskohtainen. Tavanomainen 1,8-metrinen kohde erottuu 1300 metrin etäisyydeltä säkkipimeässäkin.

Täydellinen optinen suurennos
Lämpökamera ratkaisee monia tarkkailuun liittyviä käytännön ongelmia jo perussuurennostehollakin. Axion XM30F:n 3x suurennos käy hyvin esim. saaliin tarkkailuun ja sarvien laskentaan lyhyeltä ja keskipitkältä matkalta. Kuva-alue on hyvin riittävä nopeasti muuttuvien tapahtumien seuraamiseen. Suurennostehoa voi nostaa digitaalisesti 4-kertaiseksi kaukaisempien kohteiden tunnistuksen helpottamiseksi.

Luja magnesiumseosrunko
Axion XM30F on tehty jatkuvaan ja usein myös rajuun käyttöön. Sillä on luja ja kestävä magnesiumseosrunko, joka on silti kevyt. Runko suojaa tehokkaasti laitteen sisäisiä komponentteja, etenkin sen tärkeintä osaa – lämpökuvakennoa – iskuilta, putoamiselta, kosteudelta, kuumalta ja kylmältä. Metallirunko toimii myös jäähdytyselementtinä, joka poistaa laitteen sisäosissa (etenkin lämpökuvakennossa) syntyvää hukkalämpöä, vähentää kohinaa ja pitää myös lämpökuvakennon vakaana pitemmälläkin käyttörupeamalla.

Matala virrankulutus 7 tunnin yhtäjaksoinen käyttö yhdellä latauksella
Lämpökameran pikavaihdettava, ladattava APS3-akku sallii jopa 7 tunnin yhtäjaksoisen käytön yhdellä ainukaisella latauksella. Akun poisto laitteesta ja uuden laittaminen tilalle vie vain parisen sekuntia. Akun voi ladata joko erityisessä APS- tai APS-V-akkulaturissa (tuotteet 79165 ja 79186) tai laitteen sisällä käyttämällä laitteen USB-liitäntää tietokoneeseen, verkkovirtalaturiin tai varavirtalähteeseen kytkettynä. Samaa USB-liitäntää voidaan käyttää myös langalliseen tiedonsiirtoon.

Pakkasenkestävä AMOLED -näyttö
AMOLED -näytön värintoisto on entistä parempaa, se säästää virtaa, kuva on suurikontrastinen ja vasteaika lyhyt ja se tuottaa kirkkaan ja sulavan kuvan myös liikkuessasi hyisessä ulkoilmassa.

Stream Vision 2. Nivoutuu yhteen iOS- ja Android-laitteiden kanssa
Sisäinen Wi-Fi-moduli toimii langattomasti Android- ja iOS-älylaitteiden kanssa ilmaisen Stream Vision 2 -sovelluksen avulla. Tämää yhdistelmä avaa uusia mahdollisuuksia käyttää laitettasi:, voit mm. päivittää laiteohjelmiston langattomasti, siirtää kuvia älylaitteellesi tosiaikaisesti, kauko-ohjata laitteesi digitaalisia toimintoja, jne. Sovelluksen rekisteröineet käyttäjät saavat ilmaisen pilvitallennustilan, jonne he voivat tallentaa laitteellaan otettua materiaalia.

Kahdeksan väripalettia
Kahdeksan eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä erilaisissa olosuhteissa, jolloin voit valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteeseen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

Valokuva- ja videotallennus
Sisäinen kuva- ja videotallennin on erinomainen apu, kun käyttäjä haluaa tallentaa video- tai valokuvaa ainutlaatuisista kokemuksistaan. Yksi REC-painikkeen painallus aloittaa tallennuksen. Materiaalin voi helposti jakaa työtoverien, ystävien ja perheen kanssa. 16 gigatavun sisäiseen muistiin mahtuu tuntikausia videota ja kasapäin kuvia.

IPX7-vesitiiviysluokitus
Tuli kyseeseen sitten rankkasade, lumimyrsky tai muu kostuminen, IPX7-vesitiiviysluokitus takaa, ettei laite petä märimmilläkään keleillä! Laitteesi on suunniteltu toimimaan moitteettomasti jopa upottuaan 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.


Objektiivin linssi:F30/1.2Suurennos:3 ... 12xSuurin havainnointietäisyys (m):1300Silmäsuojan pituus (mm):14Näkökenttä 100 m etäisyydellä (m):13.7USB-liitäntä:USBNäkökenttä, vaaka x pysty (astetta):7.8 x 5.9Mikrobolometri:Lämpökuvakennon tarkkuus (pikseliä):320x240 pix. @ 12 µmLämpökuvakennon tyyppi:UncooledNäytön tyyppi / tarkkuus (pikseliä):AMOLED 640 x 400Virkistystaajuus, (Hz):50Pikselikoko (µm):12Toiminnalliset ominaisuudetSisäinen muisti, Gt:16Ulkoinen virtalähde (V):5 (USB)Kapasiteetti (mAh):3200Virtalähde (V):3.0 - 4.2Käyttölämpötila (°C):- 25 … +40Akkutyyppi:Li-Ion Battery Pack APS 3Akun kesto (h):7Vedenpitävä:KylläSuojauksen taso (IEC 60529 -standardin mukainen)IPX7Tuettu sovellus:Stream Vision, Stream Vision 2VideotallenninVideon tarkkuus (pikseliä):528 х 400Valokuvan resoluutio (pikseliä):528 х 400Video / valokuvaformaatti:.mp4 / .jpgWi-Fi -kanavaTaajuus:2.4 / 5 GHzStandardi:IEEE 802.11 b/g/n/acYleistäMitat (pituus x leveys x korkeus) (mm):144 x 40 x 69MateriaaliMagnesiumseosPaino (kg):0.25Takuu:3 vuotta