• 0405187559
  • info@trofee.fi
  • 0405187559
  • 0405187559
  • info@trofee.fi
  • 0405187559

BlackFire Corn 4x500g

35,90 €
0 %

35,90 €

Varastossa
Toimitusaika: 2-10 päivä(ä)

Kuvaus

BlackFire Corn

Mahdollisesti tehokkain ja monipuolisin sorkkariistan houkutin! Eniten kerryttänyt tuloksia! 2020 keväällä uudistunut Corn sisältää myös anista kuten Special!


BlackFire Corn

BlackFire Corn sisältää maissisiirappia ja mineraalisuolaa. Makea ja suolainen toimii aina myös kauriille ja peuroille!

BlackFire Corn -mineraalisuolaa voi sekoittaa kätevästi kauran sekaan, tämä lisäsi kauriiden vierailuja monissa testeissä todella runsaasti. Voit myös sirotella suoraan maahan tai kannolle. Syksyllä sirotella maahan omenoiden päälle osoittautui erittäin tehokkaaksi.


Ainesosat: maissisiirappi, mineraalisuola, Jodi (KI), E535 paakkuuntumisenestoaine. 2020 keväällä uudistunut Corn sisältää myös anista, mauste, joka saa myös kauriit ja peurat vierailemaan ruokinnalla säännöllisesti!

Tuote on suunniteltu alunperin villisikojen houkutteluun. Testeissä Suomessa on huomattu yhdistelmän houkuttavan hyvin myös valkohäntäpeuroja ja kauriita.


Käyttö: BF Corn on täysin luonnonmukainen, maissisiirappista ja suolasta valmistettu rehuseos,jonka tarkoituksena on houkuttaa riistaa. BF Corn voidaan käyttää lisähoukuttimena esim. viljan seassa tai itsenäisenä houkuttimena. BF Corn houkuttaa tehokkaasti myös peuroja. Tuote on testattu menestyksekkäästi peuranhoukuttelussa Suomessa.


Käytettäessä viljan tai rehun lisukkeena: Ravista pulloa ja lisää BF Cornia viljan tai rehun joukkoon ja sekoita hyvin. Levitä seos maahan tai kaukaloon. BF Maissia voi käyttää myös itsenäisenä houkuttimena kaatamalla esim. maahan tai kaukaloon. BF Cornissa on erittäin voimakas sokerimaissin tuoksu ja maku, joka houkuttaa luonnonvaraisia riistaeläimiä tehokkaasti (mm. villisiat, hirvieläimet sekä karhut). Säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BF Corn voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa. Riittoisuus n.100-200litraan kauraa.


Ei sovellu ihmisravinnoksi!

Pidä poissa lasten ulottuvilta!

Valmistettu EU:ssa.